Nieuwe patiënt? U bent van harte welkom. Schrijf u hier in.

Welkom bij TOED, Testfase homepage

TOED Alkmaar is een aantrekkelijke en moderne tandheelkundige praktijk. Wij zijn gevestigd aan de rand van Alkmaar-Heiloo. Ons doel is om cliënten te helpen hun gebit hun hele leven lang te behouden. 

Dit doen we door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte werkwijze. Wij hebben alle specialisaties in huis zoals: mondhygiëne, tanden bleken, implantologie, facings maar ook het plaatsen van klikgebitten, kunstgebitten en beugels. 

Cerec

Zo wordt een kroon gemaakt.

Tandartsen van TOED Alkmaar

Tandarts Guus Kanters

Tandarts Nico de Boer

Tandarts Tim Meijer

Onze tandartsen

Guus Kanters
Guus Kanters
Hier kan de tekst dan komen

Guus Kanters

Tandarts-Implantoloog
Nico de Boer
Nico de Boer
Hier kan de tekst dan komen

Nico de Boer

Tandarts
Tim Meijer
Tim Meijer
Hier kan de tekst dan komen

Tim Meijer

Tandarts-Implantoloog

Nieuws van TOED Alkmaar

Mondhygiëniste Marieke Kwast terug bij TOED tandartsen

Terug van weggeweest: Voor sommigen een nieuw gezicht in onze tandartsenpraktijk in Alkmaar en voor anderen een bekend gezicht. Mondhygiëniste Marieke Kwast is weer terug bij de TOED familie en pakt haar werkzaamheden bij onze praktijk in Alkmaar weer op. Ze maakte een uitstapje bij een tandartsenpraktijk in Heiloo, maar wij en onze patiënten zijn

Lees meer

TOED Alkmaar aangesloten bij De Lieve Tandarts

Wij zijn aangesloten bij De Lieve Tandarts. Wij zijn trots op dit keurmerk! Wat betekent dit keurmerk voor onze tandartsenpraktijkTijdens elk bezoek aan De Lieve Tandarts kunt u, naast goede zorg, extra aandacht verwachten. Zo nodig plannen wij extra tijd in voor uw behandeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor zowel bestaande als nieuwe patiënten.

Lees meer

Hebben jullie onze borden al gespot langs de weg? 👀

Wanneer je nu door de buurt van Heiloo rijdt heb je dikke kans dat je ons tegenkomt de komende weken. 🚶‍♂️🚴‍♂️🚗😃 Zoek jij een tandarts in de buurt? Neem gerust contact met ons op. We hebben geen wachtlijst! 😀

Lees meer

Behandelingen

Tandarts

Een tandarts heeft tandheelkunde gestudeerd en is gespecialiseerd in alles wat met de gezondheid van tanden en de rest van het gebit te maken heeft. Een tandarts biedt verschillende behandelingen. Van de halfjaarlijkse gebitscontrole tot de iets meer ingrijpende behandelingen zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of het vullen of trekken van een tand of kies.

Lees meer

Mondhygiëne

Een fris stralend gebit en een gezonde mond is bereikbaar voor iedereen. Onze mondhygiëniste helpt u daar graag bij! In onze praktijk kunt u terecht bij veel voorkomende problemen zoals ontstoken, bloedend tandvlees, gevoelige tandhalzen of als u regelmatig nieuwe gaatjes krijgt. Wij checken uw tandvlees, verwijderen tandsteen en aanslag en geven instructie bij het poetsen. Een goede mondhygiëne kan problemen verminderen en voorkomen.

Lees meer

Implantologie

Wanneer er een tand of kies ontbreekt in uw gebit kan dit opgevuld worden door een of meerdere implantaten. Een implantaat is te vergelijken met een kunstwortel. De ontbrekende tandwortel wordt vervangen door een implantaat. Deze wordt met behulp van een schroef in de kaak gebracht. Hierop wordt een kroon, brug of kunstgebit geplaatst.

Lees meer

Aanmelden of bellen voor een afspraak

Een afspraak maken bij TOED Alkmaar gaat snel en eenvoudig. Heeft u een vraag, bel ons gerust.