TOED Alkmaar
TOED Alkmaardinsdag, oktober 12th, 2021 at 6:25pm
Alkmaar oktober 2021
Aan de patiënten van TOEDAlkmaar

Graag stel ik u in kennis van het feit dat ik per 1 november mijn praktijk overdraag aan de tandartsen Nico de Boer, Guus Kanters en Marco Pachon y Steur.
Deze jonge tandartsen hebben ervaring opgedaan in andere praktijken en zetten nu de stap om een eigen praktijk te starten, door mijn praktijk over te nemen.
Voor u zal de overdracht weinig gevolgen hebben. De assistentes en mondhygiënistes blijven aan de praktijk verbonden evenals Peter Roozenbeek tandarts orthodontie.
Ook ik blijf als tandarts werkzaam in de praktijk, vanaf januari 2022 van dinsdag tot en met vrijdag.
De overdracht leidt er toe dat ik afscheid zal nemen van de tandartsen Yannick Pooters en Christiaan Tuijl waarmee ik de afgelopen jaren met veel plezier heb kunnen samenwerken. Ik dank hen voor hun inzet en de passie voor de mondzorg. Hun werkzaamheden worden overgenomen door de drie nieuwe tandartsen.
De continuïteit binnen TOEDAlkmaar, met steeds dezelfde tandartsen, is op deze manier voor vele jaren gewaarborgd en dat is voor mij een geruststellende gedachte.
In de veronderstelling dat ik u goed op de hoogte heb gebracht van de overdracht, hoop ik dat u met vertrouwen naar de praktijk blijft komen en zie ik u graag terug bij TOEDAlkmaar.

Met vriendelijke groet,
T.L.Meijer, tandarts implantoloog.

Het voor u bekende adres en telefoon nummer blijven ongewijzigd.
Indien u bezwaar hebt tegen de overdracht van uw dossier aan de nieuwe praktijkeigenaren kunt u dat kenbaar maken door te mailen naar: praktijk@toedalkmaar.nl
TOED Alkmaar
TOED Alkmaardonderdag, december 31st, 2020 at 9:23am
TOED Alkmaar
TOED Alkmaarwoensdag, december 16th, 2020 at 9:37pm
TOED Alkmaar wenst iedereen voor 2021 een mondgezonde glimlach toe!
TOED Alkmaar
TOED Alkmaarwoensdag, oktober 14th, 2020 at 6:08pm
Afgelopen dinsdag 13 oktober maakten onze premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge de nieuwe maatregelen, om de toenemende coronavirus besmettingen terug te dringen, bekend. Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteren wij strikt de meest actuele richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kunnen wij ook nu onze zorgverlening op een veilige manier blijven aanbieden.

Heeft u reeds een afspraak of bent u onder behandeling bij TOED Alkmaar, dan wijzigt er niets en ontvangen wij u graag bij ons in de praktijk. Wilt u een afspraak maken? Ook dan heten wij u van harte welkom.

Vanaf 14 oktober is het dragen van een mondmasker verplicht voor alle patiënten, medewerkers en tandartsen. Beschikt u zelf niet over een mondmasker dan bieden wij u dit bij de ingang van de praktijk aan.
Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons dagelijks bereiken van 08.00 tot 16.30 uur
072-5114202

Met vriendelijke groet,
namens het team,

T.L. Meijer. tandarts implantoloog.
TOED Alkmaar
TOED Alkmaarvrijdag, oktober 9th, 2020 at 9:02am
Enthousiaste Mondhygiënist(e) gezocht
Deeltijd (16-24 uur) Alkmaar

per 1 december 2020
Mondhygiëniste gezocht voor onze moderne groepspraktijk TOED Alkmaar;(Tandartsen Onder Eén Dak) zijn wij op zoek naar een betrouwbare, patiëntgerichte en enthousiaste mondhygiënist(e) die een langdurige samenwerking met de praktijk en onze patiënten wil aangaan. Wij zoeken een mondhygiënist(e) die bij voorkeur beschikbaar is per 1 december voor drie dagen per week.
Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding mondhygiëne of mondzorgkunde.
Daarnaast:
• Ben je patiëntgericht
• Je werkt graag samen met het team, maar kunt ook goed zelfstandig werken
• Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal
• Ben je flexibel
• Beschik je over goede sociale vaardigheden

Sollicitatie
Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar tlmeijer@outlook.com Wil je meer weten of een dag meelopen in de praktijk? Neem dan contact op via (06 – 20 42 97 68).