Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

08.10 – 16.30

08.10 – 16.30

08.10 – 16.30

08.10 – 16.30

08.10 – 16.30

Gesloten

Gesloten

Tandartsen Onder Eén Dak Alkmaar

Binnen de TOED werken we met 5 tandartsen, een tandarts met specifieke vaardigheid orthodontie, implantologie en 2 mondhygiënistes. Hierdoor zijn er naast de reguliere tandheelkunde, zoals vullingen, kronen, bruggen en kunstgebitten ook specialistische behandelingen mogelijk, namelijk:

– Implantologie (kunstwortel, klikgebit)
– Endodontologie (wortelkanaalbehandeling)
– Orthodontie
– Parodontologie (tandvleesbehandeling)
– Behandelingen voor patiënten die zeer angstig zijn.
– Esthetische tandheelkunde
– Kindertandheelkunde

Door verdieping van kennis uit het vakgebied binnen TOED te brengen, zullen we de tandheelkundige zorg voor onze patiënten blijven optimaliseren. Ons zeer ervaren team van assistentes maakt dat wij op een hechte en plezierige basis kunnen samenwerken.

Bij TOED kunt u rekenen op een professionele, complete en betaalbare mondzorg van hoge kwaliteit in een hygiënische en prettige omgeving.

Bij ons is er voor nieuwe patiënten geen wachtlijst en kunnen wij nieuwe patiënten direct inschrijven.

Werkwijze
We werken volgens de huidige richtlijnen voor tandheelkunde en zijn aangesloten bij de overkoepelende tandartsvereniging ANT. Tevens maken wij deel uit van het kwaliteitsregister tandartsen. Al onze facturen zijn conform de ANT richtlijnen, met 4 weken betalingstermijn. Kosten voor behandelingen kunnen vooraf begroot worden. Ook nemen wij deel aan de klachtenregeling voor tandartsen en is er voor onze patienten een waarneemregeling bij spoedeisende hulp tijdens afwezigheid zoals in de avonduren en het weekend.