Lees hier de maatregelen die wij nemen rondom COVID-19.

Onze corona maatregelen op een rij

Update coronamaatregelen november 2021:

Voorop staat dat wij een veilige, gezonde plek voor onze patiënten en medewerkers blijven. De landelijke richtlijn om anderhalve meter afstand te bewaren geldt daarom ook bij ons, net als de volgende maatregelen.

  • Draag een mondkapje in de wachtruimte
  • Zeg de afspraak af als u klachten heeft als hoesten, keelpijn of koorts. Blijf ook thuis als één van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft. Volg verder de richtlijnen van RIVM wat betreft testen en thuisisolatie.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en raak daarna zo min mogelijk aan. De leesmap en speelhoek zijn vooralsnog niet aanwezig in de wachtruimte.
  • Kom alleen naar de praktijk. Bij gezinscontrole wordt de gang van zaken met u besproken bij het maken van de afspraak.
  • Heeft u geen afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.
  • Alleen bij eerste orthodontieconsulten van kinderen en de gesprekken over het behandelplan mag één ouder/verzorger mee. Wilt u meer informatie over de voortgang van de orthodontiebehandeling van uw kind geeft u dit dan aan voor de afspraak via de mail of meldt dit bij de receptioniste.

Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregelen. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Mocht u verder nog vragen hebben? Neem dan ook gerust telefonisch contact met ons op en dan helpen we u graag verder! 

Team TOED

Het kan zijn dat in de periode tussen het maken van de afspraak en de daadwerkelijke afspraak uw situatie is gewijzigd, neem dan telefonisch contact met ons op.