CURRICULUM VITAE

BIG 19021843302

Nadat ik in 1979 mijn studie tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heb afgerond, heb ik eerst als tandarts-instructeur aan de UvA gewerkt, daarna dertig jaar in twee eigen praktijken, eerst in Amsterdam, daarna in de Beemster. Sinds 2015 ben ik als zelfstandig tandarts werkzaam in de ouderengezondheidszorg en bij diverse tandartspraktijken. En nu dus ook bij TOED, waar ik enkele maanden collega Van Leeuwen vervang.

Als ervaren algemeen tandarts en vanwege mijn rustige karakter en werkwijze stel ik patiënten snel op hun gemak, ook als er sprake is van angst. Ik heb geleerd dat samenwerken valt of staat met goede communicatie: collegiaal overleg en persoonlijk contact met patiënten zijn voor mij dan ook van wezenlijk belang.

Ik woon al dertig jaar in Alkmaar, samen met mijn vrouw, ondertussen zonder onze beide volwassen dochters. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, schaatsen, reizen, muziek , kunst, architectuur, natuur en daarnaast bevalt mijn beroep me ook nog steeds. Ik kijk ernaar uit om met u kennis te kunnen maken.