Tandtechniek
André Hofmann Tandtechniek, opgericht in 2004, is een onafhankelijk tandtechnisch kenniscentrum. Wij vervaardigen functionele, kwalitatief duurzame en esthetisch hoogwaardige tandtechnische restauraties in onze laboratoria gevestigd in Hoorn en Alkmaar. André Hofmann Tandtechniek is SVGB gecertificeerd en voldoet daarmee aan de eisen voor een erkend leerbedrijf.

Visie
De tanden vormen een essentieel onderdeel van ons welzijn; als gereedschap onmisbaar voor onze spijsvertering en als visitekaartje belangrijk voor onze persoonlijkheid en uitstraling. Om die reden staat voor ons de patiënt altijd centraal.
André Hofmann Tandtechniek streeft mede door korte communicatielijnen tussen tandarts en tandtechnicus naar het maximaal haalbare resultaat voor de patiënt.

ZTM André Hofmann
André Hofmann volgde zijn tandtechnische opleiding in Keulen, Duitsland. In 1998 behaalde hij de titel Zahntechnikermeister, kortweg ZTM. Van 1998 tot 2004 werkte hij als internationaal tandtechnisch adviseur voor Elephant Dental BV. Het zwaartepunt van zijn expertise ligt in de esthetische en functionele aspecten van tandvervangingen; volkeramisch kroon- en brugwerk, facings en implantaattechniek. Daarnaast deelt hij zijn tandtechnische kennis en ervaring op vakscholen, in collega- laboratoria en met producenten van tandtechnische producten.

http://www.andrehofmann.nl

Tandtechniek